Kolekce SECOND CIRCLE

Toto je editorial, který vznikl k první kolekci značky. Představuje příběh dvou žen a jejich rozvoj. Růst sebevědomí, vztahu k estetice, vlastnímu tělu a neposlední řadě vlastní sexualitě. Sexualitě, jako lidské přirozenosti, která nemá žádné hranice.

Kolekce Second circle je první kolekcí značky a vznikla na začátku roku 2018. Už když jsem kolekci vytvářela, oslovila mě studentka fotografie Tereza Šťouračová a na základě našeho setkání jsme spolu vytvořili fotografický editoriál. Ten později vyšel v magazínu KINK a Tereza ho použila jako část své bakalářské práce.:

„Výrazné barevné ladění snímků dotváří atmosféru smyslnosti a erotiky. Katalog je jakoby sondou do vztahu dvou žen, které nám rozehrávají svůj milostný poměr. Bílé i černé luxustní spodní prádlo je lehce potlačováno červeným a modrým světlem. Polocelky modelek střídají detaily spodního prádla a rafinovanost záběrů nás přivádí k jejich lesbické předehře… Fotografie jsou snímany při vysoké citlivosti za stálého umělého světla, a ucelenost vytváří pocit jednoduchosti. Využitím zkomponovaných stínů a dobře komponovaného prostoru, dostáváme pocit jakési lehkosti a souznění. Výtvarně pojatými snímky nás autorka přesvědčuje, že i na komerčním poli lze dokázat vytvořit velmi kvalitní a působivou sadu fotografií. …“ Tak popisuje editoriál oponent bakalářské práce MgA. Lubomír Ančinec.

MUAH: Martina Köhler
Foto: Tereza Šťouračová

 Copyright © 2018 NINE CIRCLES. All Rights Reserved.

Označeno , , , ,